Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 416 4724

Hűségprogram

Gyűjtsön hűségpontokat termékek vásárlásával!

Regisztrált vásárlóink minden termék megvásárlásával hűségpontot gyűjthetnek, amelyeket egy későbbi vásárláskor tudnak beváltani.

 

Általános szabályok

Hűségpontok gyűjtésének feltétele

Azok a vásárlók jogosultak hűségpontok gyűjtésére, akik regisztrálnak a dmarket.hu webshopba a Regisztráció oldalon, rendelésüket pedig bejelentkezve adják le a webáruházban.

Hogyan tud regisztrálni/belépni?

Keresse meg az oldal tetején a következő ikont és regisztráljon vagy lépjen be.

 

Hogyan gyűjthetők a hűségpontok?

A hűségpontok jóváírása a rendelés teljesítésekor történik, tehát akkor íródnak csak jóvá, miután a megrendelést a vásárló átvette. 

A hűségpontok termékekhez kötöttek és minden termékoldalon feltüntetésre kerülnek.

A pontértéket a termék árából számítjuk azonban a kosár végösszege lesz a vásárlás után járó pontok számításának az alapja.

A pontgyűjtő számlán a vásárlás végösszegének 1% írjuk jóvá Ft formájában.

 

Mennyi pontot kaphat tehát egy rendelésért?

A fent említett módon tehát a pontok összege a vásárlás végösszegének 1%, amelybe a szállítási és utánvét költségei nem számítanak bele. A végösszeget pedig mindig százasokra kerekítjük a matematika szabályainak megfelelően.

Ennek megfelelően a következő példák: 

Vásárlás végösszege (szállítási és utánvét költségek nélkül) Szerezhető pontok
10 380 Ft 104 pont
19 060 Ft 191 pont

 

Mennyit ér egy pont? 

Beváltási arány: 1 pont beváltása = bruttó 1 Ft árengedmény a rendelés végösszegéből

 

Hol ellenőrizhető a pontgyűjtő számla egyenlege?

A belépés után a profil oldalon található kedveméznyek fülön lehet megtekinteni az aktuális pontgyűjtő számla egyenleget.

 

 

Hogyan lehet a pontokat beváltani?

A pontbeváltásra a rendelés leadásának folyamata során a Pénztárban a fizetési mód kiválasztásakor van lehetőség. Itt lehet eldönteni, hogy a pontgyűjtő számla egyenlegét fel kívánja-e használni, vagy sem. A lentebb ismertetett szabályoknak megfelelően mindig a maximálisan felhasználható pontokat lehet csak beváltani. A beváltani kívánt pontok mértéke nem módosítható.

 

 

Amennyiben szeretné felhasználni pontjait nem kell mást tennie, mit kipipálnia a jelölőnégyzetet, majd folytatnia a vásárlás folyamatát.

  

Beváltási korlátok

  • minimálisan 100 pontot lehet beváltani, ez alatti pontmennyiség nem váltható be
  • minimum kosárérték 5 000 Ft: A pontokat csak bruttó 5 000 Ft-os kosárérték felett lehet beváltani.
  • A kosárba helyezett termékek végösszegének 25%-áig válthatóak be a hűségpontok. Ennek megfelelően például egy bruttó 10 000 Ft részösszegű (azaz szállítási költség és utánvét díjak nélküli) kosár esetében maximálisan 2 500 pont váltható be.

 

Pontok jóváírása és törlése

Pontokat a vásárló részére a rendelés teljesítésekor írjuk jóvá.

Amennyiben a vásárló a rendelés átvétele után a termékeket visszaküldi, abban az esetben a rendelésért járó pontokat töröljük.

 

Általános szabályoktól való eltérés

A dmarket.hu üzemeltetője fenntartja a jogot arra, hogy a fent ismertetett általános szabályoktól bizonyos esetekben eltérjen, ennek értelmében: 

  • előfordulhat, hogy egy termékért szerezhető pontok értékét az üzemeltető a fent ismertetett szabályoktól eltérően adja meg és akciók keretében extra pontokat adjon a termékekért.
  • az üzemeltető bizonyos kedvezményes termékeknél szabályozhatja a megszerezhető pontok mértékét, esetlegesen meghatározhatja, hogy ezen termékekért ne lehessen pontokat gyűjteni
  • bizonyos esetekben az üzemeltető a regisztrált vásárlóknak extra pontokat adhat, bizonyos alkalmakkor

A fent ismertetett esetekről az üzemeltető köteles a vásárlót a termékoldalon és a webshop információs felületein tájékoztatni.